Support

DigiSyS Support

I forbindelse med vore løsninger, programmer og udstyr er der mulighed for support, enten telefonisk eller som fjernsupport via internettet.

OnLine installation

OnLine installation og opsætning af programmer til fast pris tilbydes i forbindelse med :.

• DigiSyS Starter Kit
  • DigiSyS Tacho Manager
  • Chipdrive Driver Card Software
  • Chipdrive Driver Point Software

OnLine installation foretages med QuickSupport via internettet.

OnLine support

OnLine support i forbindelse med alle vore produkter tilbydes, både telefonisk og/eller med QuichSupport via internettet.

OnLine support afregnes løbende i forhold til det aktuelle tidsforbrug, eller med udganhspunkt i en fast aftale om løbende support.

Ofte stillede spørgsmål